Gravidyoga

Gravidyogan här hos oss är en mjuk form av hathayoga, där rörelserna kan vara fysiskt utmanande, men är upplagda på ett sådant vis att de syftar till att lugna och stabilisera både kroppen och sinnet. 

Gravidyoga

Att vara gravid kan innebära stora förändringar både i kropp och sinne, att yoga under graviditeten kan därför vara hjälpsamt både för dig själv och för ditt barn. Det kan hjälpa dig att slappna av, att anpassa dig till din nya kropp samt förbereda dig inför förlossningen genom att öva på att fokusera och andas medvetet. Yoga under graviditeten kan ge dig en möjlighet att komma ner i varv, att stanna upp, förebygga stress samt öka din energi.

Gravidyogan här hos oss är en mjuk form av hathayoga, där rörelserna kan vara fysiskt utmanande, men är upplagda på ett sådant vis att de syftar till att lugna och stabilisera både kroppen och sinnet. Det är enkelt att själv anpassa graden av den fysiska utmaningen genom att det instrueras tydligt och ges alltid utrymme för individuella variationer och modifikationer av ställningarna, så att gravida under alla olika delar av graviditeten kan delta. Vi använder oss även av olika andningsövningar och meditation. Klassen avslutas alltid med avslappning.

Söndagar kl 16.30-18.00

Datum: 5 maj – 26 maj

Lärare: Carolina

Pris: 1.200 SEK – inställd!