Priser öppna klasser

Tillfälliga priser på enstaka klasser. Vi säljer inte kort då vi inte vet om vi kan vara kvar.

Klass

Ordinarie pris

 1 klass (köps på Shalan) 180 SEK
 5-kort (giltigt 3 mån från inköp) 900 SEK           Köp
 10-kort (giltigt 3 mån från inköp) 1 850 SEK             Köp
20-kort (giltigt 6 mån från inköp) 2 950 SEK         Köp
 Veckokort (gäller 7 sammanhängande dagar, köps på Shalan) 600 SEK
 Månadskort (30 dagar) 1 500 SEK Köp
3-Månaderskort 1 370 SEK/mån Köp
6-Månaderskort 1 000 SEK/mån Köp
12-Månaderskort  800 SEK/mån Köp

Köp online

Skapa konto

Du köper ditt kort för Öppna klasser via den här sidan. Första gången du handlar behöver du registrera ett konto. När du fyllt i dina personuppgifter väljer du ett lösenord som du sedan använder för att logga in på ditt konto. På ditt konto samlas all historik om dina bokningar och köp. Där har du också tillgång till kvitton och annat underlag du behöver för tex friskvårdsbidrag. Obs! Bokningssystemet accepterar inte å,ä och ö, byt ut dessa mot a och o. 

Kortet

När du handlat ett kort via hemsidan får både du och vi en bekräftelse på mailen. Vi gör iordning ditt kort i förväg och du hämtar ut det när du kommer. Ta med kortet varje gång du yogar och lägg i lådan till vänster om dörren inne i yogasalen.

Köp på Shalan

Enskild klass och Veckokort

Om du är på tillfälligt besök och vill betala för en enskild klass eller köpa veckokort behöver du inte skapa ett konto. Dessa kan du handla på plats i Shalan i samband med klass. Observera att vi endast tar emot kortbetalning och inte kontanter. Vi använder inte heller swish eller skickar fakturor.

Friskvård/Epassi och Presentkort

Vi är anslutna till Epassi för friskvård. Vi säljer också Presentkort. Om du vill betala med Epassi eller handla/betala med Presentkort löser vi det på plats i Shalan. Vi finns tillgängliga 30 min innan och efter klass eller block om klasser. Kontakta oss på mailen om du vill komma en annan tid.

Rabatter/Betalningsvillkor

Rabatter

Vi har ingen generell rabatt på klasser, kort eller kurser på Shalan. Om du befinner dig i svåra ekonomiska omständigheter och behöver en rabatt på priset, så hör av dig via mail och förklara varför just du behöver en ett lägre pris i dagsläget.

Fysisk Aktivitet på Recept – FAR
Du som har fått FAR av din läkare kan få 20% rabatt på kort eller kurser här på Shalan. Maila oss på info@ashtanga.se om du är intresserad.

Betalningsvillkor öppna klasser

Vi ber dig att noga läsa igenom vilka villkor som gäller innan du genomför ditt köp eller bokning. Av praktiska skäl såväl som av hänsyn till övriga deltagare gör vi inga undantag från dessa. Detta gäller oavsett anledning (flytt, graviditet, jobbsituation eller annat). Villkoren finns specificerade både här på hemsidan och på bokningssidan.

Boknings- och betalningsvillkor