Shalan ligger i gatuplan på Risåsgatan 14 med ingång ifrån valvet (2 trappsteg ned innanför dörren). Vi har omklädningsrum, toalett samt duschmöjlighet.

Vi öppnar Shalan en halvtimme innan klassernas början och slut. Utöver detta är vi ofta på plats dagtid, men kan vara upptagna med privat undervisning eller annat. Det går bra att ringa på och chansa men kontakta oss hellre via mail om du vill prata med oss eller handla så hittar vi en tid som passar.

Hitta till oss

Shalan ligger alldeles intill Skansen Kronan, i Linnéstaden, i centrala Göteborg.

Kollektivtrafik
Hållplats: Prinsgatan
Vägbeskrivning: Kliv av på hållplats Prinsgatan och gå Linnégatan i riktning Slottsskogen. Passera Hemköp på vänster sida och vik av till vänster uppför Nedre Djupedalsgatan. Fortsätt rakt fram och du kommer in på Risåsgatan. På vänster sida finns muren mot Skansberget och på den högra en huslänga. Vi finns i markplan med ingång ifrån valvet, Risåsgatan 14.
Till reseplaneraren

Bil
Parkering finns på Risåsgatan och omkringliggande gator. Tänk på att samtliga är boendeparkeringar och att det kan vara svårt att få plats tidiga morgnar samt kvällar. Större parkeringar finns på Skanstorget alternativt vid Hagabion.

Cykel
Cykelställ under tak finns inne på gården. Obs! Parkera inga cyklar i valvet!

Företagsinfo
Göteborg Ashtanga Yogashala AB
Org nr: 556814-1450